Барське районне управління юстиції у Вінницькій області     

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Травень » 5 » До уваги фізичних та юридичних осіб
09:04
До уваги фізичних та юридичних осіб

Зміни  при веденні Єдиного реєстру підприємств, щодо яких порушено провадження у справі про банкрутство

Інформуємо, що 15 травня 2015 року  набирає чинності наказ Міністерства юстиції № 441/5 від 27 березня 2015 року, зареєстрований в Міністерстві юстиції за № 340/26785 від  27 березня 2015 року «Про затвердження змін до Положення про Єдиний реєстр підприємств, щодо яких порушено провадження у справі про банкрутство».

         Наказом передбачено, зокрема, електронну подачу інформації (відомостей) арбітражними керуючими та надання відомостей з Реєстру в електронній формі за он-лайн запитами фізичних та юридичних осіб.

Окремо звертаємо увагу суб’єктів підприємницької діяльності про необхідність завчасного подання довідок до Головного територіального управління юстиції у  Вінницькій області до 15 травня 2015 року, враховуючи 5-денний строк для їх опрацювання та надання довідок.

Інформація щодо видачі скорочених та повних інформаційних довідок з Єдиного реєстру підприємств, щодо яких порушено провадження у справі про банкрутство

Відомості з Єдиного реєстру підприємств надаються у вигляді скорочених та повних інформаційних довідок.

Інформаційна довідка з Єдиного реєстру підприємств (далі - довідка) - це документ, який надається безоплатно в електронній формі за он-лайн запитом юридичної або фізичної особи про видачу довідки з Єдиного реєстру підприємств (далі - запит) стосовно суб’єкта підприємницької діяльності, щодо якого запитується інформація. Обов’язковим атрибутом довідки є QR-код, який містить інформацію про документ.

Для отримання довідки через офіційний веб-сайт подається електронний запит на отримання скороченої чи повної інформаційної довідки.

Довідка з Єдиного реєстру підприємств надається за такими параметрами запиту: код боржника за ЄДРПОУ (для юридичних осіб); дата і номер запису в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців про проведення державної реєстрації (для фізичних осіб - підприємців).

Довідка надається у день подання електронного запиту через офіційний веб-сайт, за винятком випадків наявності технічних підстав, що унеможливлюють роботу веб-сайту.

Довідка надається безоплатно.

На офіційному веб-сайті фізичні та юридичні особи за QR-кодом довідки або за її номером, датою та часом надання можуть отримати відомості щодо її формування та надання.

 

Начальник реєстраційної служби Барського РУЮ                  І.Ю. Бензюра

 

Переглядів: 692 | Додав: bar-just | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Друзі сайту

  • Create a free website
  • uCoz Community
  • uCoz Textbook
  • Video Tutorials
  • Official Templates Store
  • Best Websites Examples