Барське районне управління юстиції у Вінницькій області     

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Червень » 8 » НАКАЗ.Про режим та графік роботи працівників відділу державної реєстрації актів цивільного стану
16:48
НАКАЗ.Про режим та графік роботи працівників відділу державної реєстрації актів цивільного стану

БАРСЬКЕ РАЙОННЕ УПРАВЛІННЯ ЮСТИЦІЇ

 ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 Н А К А З

      

                                               27.05.2011 р.                                   м. Бар                                       32

 

    Про режим та графік роботи працівників

    відділу державної реєстрації актів

    цивільного стану районного управління

    юстиції

 

          Відповідно до статей 8, 20 Закону України «Про державну реєстрацію актів цивільного стану» та на виконання наказу Головного управління юстиції у вінницькій області № 238 від 19.05.2011 «Про режим та графік роботи працівників відділів державної реєстрації актів цивільного стану вінницької області» та з метою належної організації діяльності відділу державної реєстрації актів цивільного стану Барського районного управління юстиції , підвищення ефективності їх роботи, реалізації прав громадян щодо своєчасної та правильної реєстрації актів цивільного стану

 Н А К А З У Ю :

 1.      Встановити для відділу державної реєстрації актів цивільного стану  районного управління юстиції робочі дні вівторок, середа, четвер, п’ятниця з 9.00 до 18.00, субота з 9.00 до 16.45 з перервою на обід з 13.00 до 13.45 , неділя, понеділок – вихідні дні.

2.      Прийом громадян у відділі державної реєстрації актів цивільного стану  районного управління юстиції здійснювати протягом кожного робочого дня з усіх питань, що належать до їх компетенції.

3.      установити останню п’ятницю кожного місяця як санітарний день для обробки приміщення архівосховища відділу державної реєстрації актів цивільного стану.

4.      Працівникам відділу державної реєстрації актів цивільного стану  районного управління юстиції забезпечити надання щосереди безоплатних консультацій з питань, включених до пункту Переліку платних послуг, можуть надаватись відділом державної реєстрації актів цивільного стану, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 22.12.2010р. №1168.

5.      Установити один день на тиждень – п’ятниця, робота з архівними документами працівників відділу державної реєстрації актів цивільного стану  районного управління юстиції.

6.      Здійснювати державну реєстрацію смерті, в тому числі в неробочі, святкові та вихідні дні .

7.      Заступнику начальника – начальнику відділу державної реєстрації актів цивільного стану  районного управління юстиції Хитрук А.О. розробити графік роботи відділу в неробочі, святкові та вихідні дні для реєстрації смерті, з урахуванням забезпечення строків державної реєстрації смерті, встановлених статтею 17 Закону України «Про державну реєстрацію актів цивільного стану» до 01.07.2011 року.

8.      Забезпечити проведення працівниками відділу державної реєстрації актів цивільного стану  районного управління юстиції реєстрації індивідуальних обрядів урочистих сімейних подій у вихідні, неробочі та святкові дні, з наданням іншого дня відпочинку відповідно до ст..27 КЗпП України.

9.      Працівникам відділу державної реєстрації актів цивільного стану  районного управління юстиції забезпечити постійне проведення роз’яснювальної роботи серед різних верств населення з питань діяльності органів державної реєстрації актів цивільного стану шляхом оприлюднення виступів, публікацій, коментарів у засобах масової інформації, зокрема на радіомовленні, на телебаченні, на веб-сайт: www.bar-just.at.ua.

10.  Контроль за виконанням наказу покласти на заступника начальника управління юстиції – начальника відділу державної реєстрації актів цивільного стану  Хитрук А.О.

 

Начальник Барського районного

управління юстиції                                                     Н.А.Сирота

 
Переглядів: 7816 | Додав: bar-just | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Архів записів

Друзі сайту

  • Create a free website
  • uCoz Community
  • uCoz Textbook
  • Video Tutorials
  • Official Templates Store
  • Best Websites Examples