Барське районне управління юстиції у Вінницькій області     

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Жовтень » 24 » Передплата офіційних видань 2013 року
13:40
Передплата офіційних видань 2013 року

З урахуванням вимог Міністерства юстиції України районне управління юстиції пропонуємо передплатити на 2013 рік офіційні друковані видання  Міністерства юстиції України, а саме

Бюлетень « Офіційний вісник України. Зі змінами» друкуватиме тексти актів поточного прийняття, а також надаватиме зміни і доповнення для постійної підтримки актів у контрольному стані. Бюлетень – єдине в Україні офіційне видання, що забезпечує функцію обліку та систематизації актів законодавства у друкованій формі. Виходить у світ в теках з роз’ємними замками, що дозволяє застосувати технологію змінних аркушів.

 З 2013 року видання буде комплектуватися комп’ютерною правовою системою « Зібрання законодавства України» на компакт-диску. Користувачі отримують можливість працювати з електронною базою даних як автономно, так і в режимі локальної мережі.

У видання « Систематичне зібрання чинного законодавства України» у наступному році буде здійснено укладання розділу 12 « Охорона здоров’я». 

Зміниться зміст друкованої частини видання. Щомісячно публікуватиметься систематичний покажчик актів, що включені до розділу поточного укладання ( в накопичувальному вигляді). Крім цього, тут же подаватиметься систематичний покажчик актів однієї із галузей законодавств ( відповідає одному розділу видання).

Електронна частина видання містить дів комп’ютерні правові системи на компакт-диску. Одна із них – « Систематичне зібрання чинного законодавства України» - включає тексти актів, що систематизовані за усіма раніше укладеними розділами, у тому числі поточним. Інша система – « Зібрання законодавства України» - включає все законодавство України починаючи з 1991 року.

У виданні « Кодекси України» до виходу в світ заплановані такі кодекси: Податковий( І-ІV), Податковий (V-ХХ), Сімейний, Повітряний, Адміністративного судочинства, Кримінальний, Господарський процесуальний, Цивільний процесуальний, ( Водний, Лісовий, Про надра), КзпП, Житловий.

У разі неприйняття нового кодексу, замість заявленого буде опубліковувало кодекс,  який матиме найбільшу кількість змін і доповнень. Видання виходитиме у світ у двох формах: в теках з роз’ємними замками і в книжковій.

Перша з них  забезпечує підтримку текстів усіх кодексів у контрольному стані. Для цього щомісячно користувачам разом з виданням поступають редакційні комплекти « Зміни». Крім цього, видання включає електронний додаток – компакт диск. На ньому розміщено дві комп’ютерні системи: « Кодекси України» з текстами усіх чинних кодексів у контрольному стані та « Зібрання законодавства України», яка включає все законодавство України починаючи з 1991 року.

Книжкова форма видання забезпечує користувачів лише текстом чергового кодексу, який подається у контрольному стані.

З метою забезпечення ефективного обліку та систематизації законодавства в юридичних службах органах виконавчої влади, державних підприємств, установ та організацій просимо врахувати наведене вище при здійсненні передплати офіційних правових видань на 2013 рік.

 Довідково: передплатні індекси  за Каталогом видань України ДП « Преса»:

  01546 - « Офіційний вісник України. Зі змінами»;

  01379 - « Систематичне зібрання чинного законодавства України» ;     

  74252 -  « Кодекси України» ( в теках );

  21993 -   « Кодекси України» ( книжкова форма).

  

                  Начальник управління                                                                           Наталія Сирота

Переглядів: 831 | Додав: bar-just | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Друзі сайту

  • Create a free website
  • uCoz Community
  • uCoz Textbook
  • Video Tutorials
  • Official Templates Store
  • Best Websites Examples