Барське районне управління юстиції у Вінницькій області     

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Листопад » 8 » Про забезпечення обліку і систематизації законодавства в установах , організаціях, підприємствах району в 2012 році
19:25
Про забезпечення обліку і систематизації законодавства в установах , організаціях, підприємствах району в 2012 році

З метою забезпечення обліку і систематизації законодавства в установах, організаціях, підприємствах району ,згідно з Положенням про порядок обліку, затвердженим наказом Мін'юсту України від 15.04.2004 року № 31/5, повідомляємо тематичну програму на 2012 рік офіційних періодичних видань, а також інформуємо про нові запровадження у їх формі та змісті.

         Бюлетень «Офіційний вісник України. Зі змінами» (індекс 01546) друкуватиме тексти актів поточного прийняття, а також надаватиме зміни і доповнення для постійної підтримки в контрольному стані раніше опублікованих актів. Бюлетень - єдине офіційне видання, що забезпечує постійну підтримку в контрольному стані законодавства України у друкованій формі і спрямоване для виконання функції обліку нормативно-правових актів у державних органах влади, господарського управління, установах, підприємствах і організаціях.

   У виданні «Систематичне зібрання чинного законодавства України» у наступному році буде здійснено укладання розділу 11 «Освіта і наука» та розділу 12 «Охорона здоров'я». Запроваджуються дві форми подачі інформації користувачам:

 • у друкованій формі з електронним додатком (індекс 01379);       

 • в електронній формі (індекс 37026).

         Перша форма містить друковані зміни до Систематичного покажчика актів (2 томи), а також електронний додаток на компакт-диску БУБ-КОМ. Останній подає довідково-пошукову систему, інформаційна база якої включає тексти актів усіх розділів видання, у тому числі розділів поточного укладання. Потужний довідкий апарат дає можливість пошуку як окремих актів, так і їх підбірок з окремих питань Тексти актів надходять у контрольному стані.

         Крім цього, на компакт-диску розміщена ще одна довідково-пошукова система - «Зібрання законодавства України», інформаційна база якої включає все законодавства України.

        Друга форма подає повне видання (усі розділи) виключно в електронній формі на компакт-диску СБ-КОМ.

       У виданні "Кодекси України" (індекс 74252) до виходу в світ заплановані такі кодекси: КЗпП, Житловий, Бюджетний, Про адміністративні правопорушення, Кримінально-виконавчий, Торговельного мореплавства, Господарський, Сімейний, Земельний, Цивільний (1-4), Цивільний (5-6), Новий. 

      У разі неприйняття нового кодексу, замість заявленого буде опубліковано кодекс, який матиме найбільшу кількість змін і доповнень. Забезпечуватиметься підтримка усіх кодексів у контрольному стані.

     У наступному році продовжиться робота з розширення та удосконалення електронної форми подачі інформації. Зокрема, на додаток до комп'ютерної системи «Кодекси України» на цьому ж диску буде надаватися окрема довідково-пошукова система «Зібрання законодавства України». Вона включатиме усе законодавство України постійно підтримуватиметься у контрольному стані.


                           Начальник районного управління юстиції                             Наталія Сирота

Переглядів: 957 | Додав: bar-just | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів

Друзі сайту

  • Create a free website
  • uCoz Community
  • uCoz Textbook
  • Video Tutorials
  • Official Templates Store
  • Best Websites Examples