Барське районне управління юстиції у Вінницькій області     

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 15 » Залізничні квитки продаватимуть за паспортами
10:09
Залізничні квитки продаватимуть за паспортами

Кабінет Міністрів ввів із 6 квітня іменні залізничні квитки із зазначенням у них прізвища й ім’я пасажира. Про це йдеться в постанові уряду, опублікованій в газеті "Урядовий кур’єр” №160 від 6 березня.

"Встановити, що проїзні документи, придбані до набуття чинності цією постановою, без вказування прізвища й імені, є дійсними й посадка на поїзд і проїзд здійснюються без пред’явлення документа, що посвідчує особу”, – сказано в постанові, яка набуває чинності через 15 днів після її опублікування.

Оформлення у квитковій касі повних та дитячих проїзних документів, у тому числі в електронному вигляді, здійснюється із внесенням до проїзних документів прізвища та імені пасажира зі слів особи, яка здійснює оплату проїзного документа. Під час оформлення проїзних документів з використанням мобільного зв’язку, Інтернету, спеціалізованих автоматів самообслуговування тощо прізвище та ім’я особи, що буде здійснювати поїздку, зазначає особа, яка здійснює оформлення та оплату проїзного документа.

Посадка в поїзд здійснюється за пред’явленням проїзного документа та документа, який посвідчує особу. До таких документів належать паспорт громадянина України, паспорт громадянина України для виїзду за кордон, дипломатичний паспорт України, службовий паспорт України, посвідчення особи моряка, посвідчення члена екіпажу, посвідчення особи на повернення в Україну, тимчасове посвідчення громадянина України, посвідчення водія, посвідчення особи без громадянства для виїзду за кордон, посвідчення особи, яка потребує додаткового захисту.

Крім того, можна пред’явити проїзний документ для виїзду за кордон особи, яку визнано біженцем, та особи, яка потребує додаткового захисту, довідку про звернення за захистом в Україні, посвідку на постійне проживання, посвідку на тимчасове проживання, картку мігранта, посвідчення біженця, проїзний документ біженця, паспортний документ іноземця та особи без громадянства.

У проїзних документах (крім пільгових та безоплатних) на проїзд у регіональних поїздах та квитках на проїзд у поїздах приміського сполучення прізвище та ім’я особи не зазначаються.

 

                                                     Начальник управління юстиції                            Наталія Сирота
Переглядів: 641 | Додав: bar-just | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архів записів

Друзі сайту

  • Create a free website
  • uCoz Community
  • uCoz Textbook
  • Video Tutorials
  • Official Templates Store
  • Best Websites Examples