Барське районне управління юстиції у Вінницькій області     

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Лютий » 28
nullНезаперечним фактом на сьогодні є те, що таке ганебне явище, як корупція перестає бути проблемою окремо взятої країни. Воно з кожним роком набуває транснаціонального масштабу, створює загрозу стабільності й безпеці громадянського суспільства, руйнує етичні цінності та уявлення населення про справедливість.
Ефективна протидія цьому злочинному явищу, крім наявності відповідної політичної волі, вимагає належного законодавчого забезпечення, тобто запровадження дієвого комплексу нормативно-правових положень, що регулюють механізми запобігання корупції та посилення відповідальності осіб, винних у вчиненні корупційних діянь.
З огляду на це однією з найбільш вагомих подій в історії сучасних міжнародно-правових відносин у сфері запобігання та протидії корупції є підписання міжнародною спільнотою 9 грудня 2003 року в м. Меріда (Мексика) Конвенції Організації Об’єднаних Націй проти корупції – найбільш ... Читати далі »
Переглядів: 1583 | Додав: bar-just | Дата: 28.02.2011

25.02.2011 року в ході проведення навчань з державними службовцями управління юстиції, відділу ДВС, відділу ДРАЦС та з працівниками ДНК було ознайомлено всіх присутніх зі змістом Конвенції Організації Об'єднаних Націй проти корупції, що ратифікована Україною 18.10.2006 року. Структурні підрозділи забезпечені примірниками Конвенціїї ООН проти корупції для загального користування.

Переглядів: 890 | Додав: bar-just | Дата: 28.02.2011

nullЗгідно статті 85 Закону України «Про виконавче провадження», у виконавчому провадженні може бути подана скарга на дії (бездіяльність) державного виконавця та на інших посадових осіб державної виконавчої служби (щодо виконання рішення суду) або на відмову стягувача чи боржника у здійсненні дій, передбачених цим Законом. 
  Скарга подається до начальника відповідного органу державної виконавчої служби, якому безпосередньо підпорядкований державний виконавець, або до відповідного суду. 
  Скарга, подана у виконавчому провадженні до начальника органу державної виконавчої служби, якому він безпосередньо підпорядкований, розглядається у 10-денний строк. За наслідками розгляду скарги начальник органу державної виконавчої служби виносить постанову про задоволення чи відмову в задоволенні скарги, яка у 10-денний строк може бути оскаржена до вищестоящого органу державної виконавчої служби або до суду. 
  Скар ... Читати далі »
Переглядів: 2459 | Додав: bar-just | Дата: 28.02.2011

null                                                                                                                                                                              Рубрика «Стоп насильству!»

  Попередження насильства в сім`ї – це система соціальних і спеціальних заходів, спрямованих на усунення причин і умов, які сприяють вчиненню насильства в сім`ї, припинення насильства в сім`ї, яке готується або вже почалося, притягнення до відповідальності осіб, винних у вчиненні насильства в сім`ї, а також медико-соціальна реабілітація жертв насильства в сім`ї.

  Здійснення заходів щодо запобігання насильству в сім`ї у межах надання їм повноважень накладається на відповідні підрозділи органів внутрішніх справ; органи опіки і піклування; спеціально уповноважений орган виконавчої влади з питань запобіганню насильства в сім`ї.

  В органах міліції заходи щодо запобігання насильству в сі ... Читати далі »

Переглядів: 1630 | Додав: bar-just | Дата: 28.02.2011

Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28

Архів записів

Друзі сайту

  • Create a free website
  • uCoz Community
  • uCoz Textbook
  • Video Tutorials
  • Official Templates Store
  • Best Websites Examples